OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Influensavaksine 2022/2023

Du må ringe legekontoret for å bestille time til Influensavaksine.

Vaksinering Covid-19

Her finn du informasjon om koronavaksine og bestilling av time. Koronavaksine er gratis.

Ny aktivitetskalender for Fjaler

I forbindelse med lansering av nye heimesider 1. september 2022 så lanserte vi også ein ny aktivitetskalender.  Vi håper at denne kalenderen skal vera ein god oversikt over kva aktivitetar som skjer i kommunen. Er det aktivitetar du saknar og som du meiner bør stå? Ta kontakt med Ingeborg Tysnes på epost iot@fjaler.kommune.no

Informasjon om Fastlegefunksjonen i Fjaler kommune utover i 2022

Fjaler kommune har frå tidlegare hatt ei stabil fastlegeteneste over ei årrekke. Dette vart endre våren 2022 ved at to av tre fastlegar slutta i stillingane sine.

Velkomen til Fjaler kommune si nye heimeside!

I dag har Fjaler kommune fått ny heimeside. Vi er veldig glade for å no kunne tilby innbyggjarane våre ei oppdatert og universelt utforma heimeside.