OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

SySIKT søkjer etter ny IKT-medarbeidar

IKT-samarbeidet vårt SySIKT søkjer etter ny IKT-medarbeidar i 100 % stilling. Kontorstad er Førde eller Gaupne. IKT- samarbeidet for 8 kommunar i Sunnfjord og Sogn - SySIKT, er med sine 20 tilsette blant dei største og leiande IKT- miljøa i Sogn og Fjordane. Kontorstad er Førde eller Gaupne.

Samarbeidet har som overordna visjon å utnytte moderne informasjons- og kommunikasjonsteknologi til å skape kvalitativt gode tenester til innbyggjarar og næringsliv, samt ei tilgjengeleg og effektiv forvaltning.

SYSIKT har ansvar for felles datasenter, nettverks-infrastruktur og leverer teknisk driftsstøtte.  Kommunane samarbeider om løysingar for oppvekst, helse og administrasjon. Stillinga inneber operativ IKT drift, praktisk og strategisk arbeid knytt til planlegging og gjennomføring av endringar, oppgraderingar og vidareutvikling av IKT løysinga.

Les meir om stillinga og søk innan 05.12.2022