Søknad om barnehageplass 2018-2019

Barnehage3[1].png - Klikk for stort bilete Du kan no søkje om barnehageplass til nytt barnehageår som startar 20. august 2018. Kommunale og private barnehagar har samordna opptak med felles søknadsstad og fristar.

barnehage leik.png - Klikk for stort bilete Du søker elektronisk på Fjaler kommune sin nettstad for føresette. Opplysningar om barnehagane og lenkje til søknadsstad finn du på www.fjaler.kommune.no.

Alle barn som fyller 1 år seinast 30.11.2018 og som har søkt innan fristen 01.mars, har lovfesta rett til barnehageplass i den kommunen dei er busette i. Søknader som kjem inn etter fristen vert ikkje handsama før etter at alle med lovfesta rett til barnehageplass har fått tilbod om plass.

Søknadsfrist til hovudopptaket er 01.mars.

Publisert av Sølvi Tjugen. Ansvarleg Gro Rysjedal. Sist endra 06.02.2018 15:00 av Tjugen, Sølvi