Koronavirus - Fjaler kommune

Siste nytt  |  Status vaksinering  |  Om koronatesting Temasider

Spørsmål om koronavirus? Ring den nasjonale informasjonstelefonen 815 55 015

Ny landbrukssjef

Klikk for stort bileteJohannes Folkestad er tilsett som ny landbrukssjef ved landbruksforvaltning for kommunane Askvoll, Fjaler og Hyllestad frå 1. august 2021.

Noverande landbrukssjef Geir Grytøyra går av med pensjon og Johannes Folkestad er no tilsett som ny landbrukssjef.

Johannes har jobba ved landbruksforvaltninga sidan 2011, og har i perioden hatt ansvar for ei rekke av oppgåvene som er knytt til landbruksforvaltninga.

Tidlegare har han jobba ved NIBIO Fureneset, samt NTNU Plantebiosenteret, og er utdanna Cand. Scient., innanfor plantefag ved NTNU Trondheim. Han har nokre tilleggsfag frå  NMBU (ÅS) og UIB (Bergen).

Sentralt i arbeidet framover vert oppgåver knytt til jordlova, konsesjonslova, m.m.