Bygdekinoen KARSTEN OG PETRA - UT PÅ TUR

tysdag 21. mars 2017, 18:00 - 19:30

Informasjon

På Grytøyra grendahus 21. mars kl 18.00

Karsten og Petra - ut på tur

Norsk barnefilm / familiefilm. Tillatt alle. Tid: 1t 23min.

"Karsten og Petra gleder seg til de skal på tur i fjellet med familiene sine.
Forventningene blir enda større når selveste eventyreren Cecilie Skog kommer til Duestien barnehage for å lære barna om fjellvettreglene.

I fjellet får pappaen til Karsten en hyggelig overraskelse når det viser seg at turguiden han bestilte, er ingen ringere enn hans gamle barndomsvenn, Aksel! Karsten synes Aksel er superkul og Petra blir begeistret for hans huskyhunder.

På turen får de mange spennende naturopplevelser. De kjører hundeslede og zip-line, padler i kano, plukker bær og ikke minst, går tur langs fjellstier, omgitt av storslått natur og ville dyr. På kvelden samles de rundt leirbålet og forteller eventyr, før de legger seg til å sove på reinsdyrskinn inni de koselige lavvoene.

Når søsteren til Karsten forteller ivrig om den romantiske boken hun leser, og foreldrene deres oppfører seg som nyforelskede turtelduer, får Karsten en kjempegod ide! Petra har jo ingen pappa. Hadde det ikke v`ært flott om Petras mamma, Maria, fikk oppleve kjærligheten igjen? Aksel har lyst på en kjæreste. Karsten mener Maria og Aksel er perfekt for hverandre og overtaler Petra til å hjelpe ham med å spleise dem.

Karsten prøver å få Maria og Aksel til å forelske seg ved å bruke romantikk tips fra morfar, Esther og familien sin, med komiske resultater. Mens de ferdes i terrenget begynner Petra etterhvert å mistenke at Aksel faktisk ikke er den villmarkseksperten han utgir seg for ..."

Karsten%20og%20Petra-%20ut%20på%20tur%20(plakat).jpg

Nettstad: http://www.bygdekinoen.no/template/ShowMovie.jsp?TheaterID=84&MovieID=SHA20160200

Stad

Grendahuset på Grytøyra
6967 Hellevik

Kontakt

Bygdekinoen
 

Nettstad http://www.filmweb.no/bygdekinoen

Legg til hendinga i din kalender

Filter

Søk