StandUp på Kaia

laurdag 6. august 2022, 21.00 - 23.00

Informasjon

Standup på Kaia 6. august.
Showet startar 21:00
Billettar 250 kr.: (early birds til 195 kr.):
https://melkevikstandup.ticketco.events/no/nb/e/6aug

Her finn du meir frå Falldalen og Melkevik: 

* Kjetil Melkevik er på sitt 8. år som komiker og primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Han har nesten 600 opptredener i bagasjen i over 80 forskjellige byer og bygder, som inkluderer de største festivalene i landet, opptredener på kulturhus, Latter i Oslo, Ole Bull i Bergen og Folken i Stavanger. Som komiker sparker han i alle retninger, vitsene komme tett, og han har god improvisasjon med publikum. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, one-linere, og ordspill.

* Jørgen Haugvaldstad, begynte i Stand Up Bergen i 2014, vært fast konferansier på Humorlaboratoriet i Bergen, og kom til finalen i Roast Battle i Bergen. Han vitser om det meste med et absurd skråblikk. Jørgen Hugvaldstad er den beste komikeren du aldri har hørt om.

* Alon Fellus er en av de ivrigste komikerspirene i Bergen for tiden. Står jevnlig på klubbkveldene på Ole Bull Scene. Han har en energisk tilnærming på scenen, og hvis han virkelig får fot, kan han finne på å ta noen danse-moves mens han er der oppe.

* Marte Sol er fra Setesdalen, Osterøy, Bergen og Sotra, som gjør at humoren hennes passer for stort sett alle. Med bakgrunn i teater og teatersport, tok hun steget opp på standup scenen i Bergen - og det er der vi liker henne best!

* Jakob Hernar er en helt ok fyr fra Sotra. Drevet med standup i tre år. Liker det godt.

 

Stad

Nye Kaia Pub & Restaurant
 

Kontakt

Nye Kaia Pub&Restaurant
6963 Dale i Sunnfjord

Tlf.: 91888659

Legg til hendinga i din kalender

Filter

Søk